dilluns, 2 de juny del 2008

Bandeja paisa

És un plat típic de Medellín(Colòmbia) Se prepara per a festes familiars i de amics. Ingredients: *Arròs *Fresols *Patacons *Alvocat *Cansalada *Ou fregit *Xoriço *Ají: pebrera, alvocat,ceba,tomata,coriandre

*iuca i patates
*Carn picada Preparació:
Deixeu els fresols en remull durant tota la nit en molta aigua freda. Passat el temps de remull, cogueu en l’ aigua del remull amb una cullerada d’oli i quan estiguen mig cuits amaniu amb sal. Calenteu dos cullerades d’oli en una paella, incorporeu la carn picada i fregiu,removent amb una cullera de fusta, fins que canvie de color. Afegiu la meitat del sofregit i removeu durant un moment. Talleu la cansalada en trossets i fregiu-la amb la greix que solta. Afegiu la resta d’ingredients i mescleu amb els fresols.

Per: Lizzeth